MY PRINCES

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

08 Februari 2012

MINTA JAUH LERR..

Sehari dua ni x de idea ler nak kuarkan entry baru,mungkin sebab sedikit penat dengan urusan pembukaan cawangan opis yg ke 2,mane x penatnyer...semuanyer nak perah idea dari paler otak Liza sorang je,mana aciii kannn..kesian kat Liza kan?sampaikan Liza sendiri dah kehabisan idea untuk b'citer kat FB & Blog. ^_^

Liza nak kongsi gambar persandingan Ally Iskandar & Farah Lee dengan anda semua..





Bagi Liza lah kan,majlis pernikahan & persandingan Ally & Farah Lee ni agak simple jika nak di bandingkan dengan artis2 lain(Ally tu artis jgk kannn.?)Tapi bagi Liza lah,yang simple tu lah lebih membawa berkat sebab kalau buat majlis simple2 kita x akan b'hutang keliling pinggang,selesai majlis maknanyer kita boleh tarik nafas lega sebab kita x de b'hutang dengan mana2 pihak untuk jayakan majlis perkhawinan kita.

*psttt..malu tau klu bt mjlis besar gilerrr tp nikah tok dannn 3 bln dah cerai berai,huk3x..mntk jauh ler dari kita kannn..

27 ulasan:

  1. salam kenal liza...sama nama ni...hihihii liza buat kunjungan balas ni...
    kita buat ape yg penting je kan, xyah nk berlebih...tu lg afdal...

    BalasPadam
  2. bersederhana itu mungkin yang terbaik dari besar-besaran.. yang penting insan-insan di sekeliling mendoakan kita.. moga berkekalan hingga ke akhir hayat..

    BalasPadam
  3. salam kenal...biar kesederhanaan....moga berkekalan hingga ke akhir hayat...amin...:-)

    BalasPadam
  4. Btol tu yg penting nikah dan mas kawen!

    BalasPadam
  5. Ally jenis tak kejar glamour. Dah serik dgn yg lepas=lepas. Moga berkekalan...

    Lepas ini boleh ke Korea tempat isterinya belajar sambil honeymoon...

    BalasPadam
  6. Hai Ummi,
    terima kasih sudi singgah dapur Kak Amie... seronok datang rumah Ummi, salam kenal juga dari kakak. Jom lunch...:)

    BalasPadam
  7. Kakzakie bestnyer dpt pegi Korea! :)

    BalasPadam
  8. melepas dah..haha
    insyaallah berkekalan hingga ke syurga :)

    BalasPadam
  9. Yup, simple is much better...(',')

    BalasPadam
  10. memang bagus kalau simple je syg.. xdla nk pikir nak bayar utang kan..

    BalasPadam
  11. tomatokering :) ahakkkssss! minat ally eh?

    BalasPadam
  12. norlieharumaini tima kasih nor.. :)

    BalasPadam
  13. Farah Shamsudin a'a,klu bt simple2 xde lah kne hutang sana sini.

    BalasPadam
  14. salam kenal dr mama buat UAS..ehem tiada maknanya majlis yg hebat,jika lepas tu terpaksa membayar hutang @ bercerai berai..thanks.. :)

    BalasPadam
  15. buat ringkas dgn simple dh...janji x ada hutang lps kenduri..hehehe:-)

    BalasPadam
  16. Assalamualaikum..biar simple tapi meriah... hai.salam kenal :)

    BalasPadam
  17. mama aini : slm kenal utk mama jgk. :)

    BalasPadam
  18. Izan : wsalam..slm kenal utk Izan jgk. :D

    BalasPadam
  19. suka tengok muka farah lee.... cam korea

    BalasPadam