MY PRINCES

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

09 Jun 2011

VELLFIRE VS VAMPIRE


Ehem3..cantik tak kereta kat atas tu?
Namanya..VELLFIRE..
sekali lagi yer..VELLFIRE dan bukan VAMPIRE
VAMPIRE tu pontianak okessss!


Yang ni caler putih,cantik gak kan? VELLFIRE ni keluaran Toyota kalau tak silap Liza,body kete ni memang besar..sesuai sangat untuk yang ada ahli keluarga ramai tapi Liza tak pastilah berapa harganya dan berapa bayaran bulanannya..tapi kat mata Liza kete ni memang cantik!

VELLFIRE ni bentuk dia hampir sama dengan ALPHARD tapi bagi Liza VELLFIRE lagi menarik kot..ngeh3..
Liza dah print gambar ni besar2 tau..
pastu Liza tampal kat dinding dalam bilik Liza kat opis..
itu semua untuk menaikkan lagi semangat Liza untuk b'kerja dengan lebih gigih tanpa mengenal erti jemu,lelah atau putus asa so Liza jadikan gambar VELLFIRE  ni sebagai target untuk Liza berjaya,insyaAllah..mudah-mudahan kannnn. :D

21 ulasan:

  1. all the best.. semoga tercapai hasratnya ;)

    BalasPadam
  2. harganya ratusan ribu ler...smoga tercapai hajat liza...memang selesa bangat ni

    BalasPadam
  3. intan morsalin hihi,itu semestinya kannn..klu dah kete selesa cam gini xdenye rege 100k ke bawah..mesti 100k ke atas..rsenyer dlm 350k.

    BalasPadam
  4. semoga hasrat Liza tercapai.. InsyaAllah..

    BalasPadam
  5. Farah Shamsudin aminnn,tq Farah! :)

    BalasPadam
  6. Insya-Allah tak lma dapatlah tu...

    BalasPadam
  7. Kakzakie insyaAllah..berkat doa dari member2 semua. :)

    BalasPadam
  8. huish . cayalah ! all the best ;)

    BalasPadam
  9. bulan lepas order 3 biji tapi tak hantar2 pun tak tahu kenapa...hehe

    BalasPadam
  10. insya allah moga impian liza tercapai ye...
    boleh la kak ain tumpang naik sekali...

    BalasPadam
  11. semoga dimakbulkan A.S.A.P. :-)

    BalasPadam
  12. mcm robot bodynya..kalau sy suka yg comel mcm volkswagen tu ker..

    BalasPadam
  13. Bigdaddyz Ngeh3...order aje x jd,kne bg duit skali baru sampai. :P

    BalasPadam
  14. ainnoraini aminnnn,blh je nk tumpang..kita p jln2 pusing 1 malaysia yer. :)

    BalasPadam
  15. Rina AVAIL a.k.a Cik Betty hihi,Vellfire ni mmg besar bodynyer..

    BalasPadam
  16. kalau rupabentuk macam alphard, harga pon ntah2 sama ngan alphard kak,

    baik beli rumah sebijik kak, huhu

    BalasPadam
  17. siti kektus hihi,rege dia mahaii cket dari Alphard..ni kete idaman akak ni dik,enth bila blh dpt akak pun x tahu.

    BalasPadam
  18. keta tu mmg cantik giler ..... sy pun dah letak effort yg lebih utk sambau satu bijik ...

    BalasPadam