MY PRINCES

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

25 Januari 2012

NASI AYAM RM1.90

Korang penah makan x nasi ayam rege RM1.90..Liza ulang yer..satu ringgit sembilan puluh sen! Nasi ayam ni memang garenti sedap,sangat2 sedap..lauk pun ok,xdelah banyak macam nasi ayam rege 3-4 rengget tu tapi b'padanan ler dengan regenyer yang hanya RM1.90 tu.




Tapi..sorry sebab x sempat nak ambik pict sup,air lada & kicap dia sebab semua tu awal2 lg dah masukkan dalam mangkuk,hohoho.Apa macam..ok x? ok lah kannnn..RM1.90 je tuuuuuuu,kalau beli 3 bungkus baru RM5.70 tapi Liza biasa beli sebungkus je,tu pun dah kenyang + puas hati sgt2 sebab sedap.

Pada korang yang nak try nasi ayam ni pakat2 ler singgah kat ASTAKA NASI AYAM dekat lampu isyarat sebelum masuk ke bandar Jerteh,Terengganu.Ni bukan kedai Liza yer..bukan jugak kedai saudara mara Liza,hihihi.Just nak share dengan korang semua tempat nasi ayam yang paling best & murah.

Ok,selamat m'cuba yer..bye2! ^_^

18 ulasan:

  1. wah berbaloi ni kak..hari2 makan nasi ayam pun xpe :)

    BalasPadam
  2. HAWA : klu ikutkan hati memang tiap2 ari akak nak mkn ns ayam ni tp jauh ler dik..botak paler nak isi minyak kete nanti. :D

    BalasPadam
  3. wahhh... murahnye... adeyy.. kene tunggu pi tganu lah .. baru dapat pekena nasik ayam nie hehehe.

    BalasPadam
  4. murah tuh
    tapi mas mmg tak kan de selera kalau nasi ayam luar nya.entahla.suka masakan nasi ayam mak je.
    tapi paling2 suka nasi goreng.ahahah

    BalasPadam
  5. MAYA : ape je yg mak masak mesti sedap kan,air tgn ibu ler katakan.. :)

    BalasPadam
  6. Perghh..sgt murah okayy,jeles..wekk:p
    Nape la xde kat kl ni,huh..!

    BalasPadam
    Balasan
    1. takkan cium bau syurga perempuan yang curang pada suami dia seperti apa yg kamu dah buat..perempuan sial!!!

      Padam
  7. MAMAJONG : haha,tu tandanya mamaJong kne dtg cni.. :P

    BalasPadam
  8. stiap kali balik ke kg di Setiu,mesti gi bli nasi ayam 1.90 ni kat jerteh...pastu gi mkn kopok lekor kat pengkalan nyireh...sedappppp

    BalasPadam
  9. hai..kalaulah ada dekat sini.. ;)

    BalasPadam
  10. INTAN : kannn intan,klu x singgah mmg rugi..bkn selalu dpt rse ns ayam murah + sedap mcm ni.

    BalasPadam
  11. NUR : hihi,dtglah cni..nnt liza tlg bawakkan.. :)

    BalasPadam
  12. hah..rm1.90 bia betik liza..alangkah bestnyer kalo kat KL ni semurah itu..dah ler peminta tegar nasi ayam..hehehe

    BalasPadam
  13. IBU DARWISY : hohoho..mmg betik! murah + sedap..ko adooo?hik3x.. :D

    BalasPadam
  14. murahnya=)

    takpe, t saya singgah terganu, saya p cari kedai tu...
    ehheeee...salam singgah petang2...
    salam kenal=)

    BalasPadam
  15. heran juga, harga rm1.9o? buleh untung dok tokey kedai tu??

    BalasPadam
  16. Ada masuk dlm rncngan jln jln d tv9..
    Tokey nyer ckp bila murah n sdap ramai org dtg..
    so dr untung cikit ble untung byk kit ler..
    Org yg dtg tntu mnum air lg..so tmbh lg untung..
    Rezeki dr Nya..kan..

    BalasPadam