MY PRINCES

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

28 Januari 2012

PESANAN RINGKAS

Tadi g jalan2 dengan my lil princes & my en suami..mula2 tu pegi..



Lepas dah pusing2 satu TESCO kami pegi makan kat..



Lepas dah makan kenyang2 ku pujuk en suami pegi kat kedai kek untuk beli..



Ok,dah dapat apa yang teringin nak makan,dah kenyang,dah puas shopping + merayau2 kami anak beranak terus balik.Dah sampai kat rumah,kemas2 cket,mandi,solat n now kami dah nak..




Huh..penat gilerrrr! gud nite kawan2 semua n sorry kalau korang boring baca entry daku yang paling malas ni..gambar2 ni pun semua dapat tajaan dari EN GOOGLE,tq untuk EN GOOGLE,huk3x... :P

Takat ni dulu yer,OKBYE!

18 ulasan:

  1. wah kak...happy la ni ye..bagus2...:)

    BalasPadam
  2. salam ziarah

    terima kasih follow cik ina . sedapnya cheese tart,cam dah lama tak buat cheese tart: )

    BalasPadam
  3. HAWA : happy sgt tu idok ler..penat je lebih,hehe.

    BalasPadam
  4. CIK INA : Hihi,untung cik ina pndai masak sndri.. :)

    BalasPadam
  5. HANIS : kannn..5 bjik tu hbs kat akak sorang je.

    BalasPadam
  6. cheese tart! ezma sukeee!! kalau egg tart mmg feveret ezma! hehehe :D

    BalasPadam
  7. nice entri. hahaha..sy baru follow ur blog..kalau rajin singgah la blog sy..kalau sudi follow..blh share byk cerita nnt (^_^)

    BalasPadam
  8. waaaahhhh, berjalan sakan eh..

    BalasPadam
  9. Assallamualaikum Ummi Alesya Sofea..
    Tq for droping by my blog.. Thanks juga jadi 4llower blog kak Naz.. Salam kunjung balas dan salam perkenalan ye.

    BalasPadam
  10. mizzkechique x brp nk sakan lg tu..ngeh3x.. :)

    BalasPadam
  11. Naz / Nadz COSK tq utk kak Naz jgk.. :)

    BalasPadam
  12. waahh.. full of aktiviti ek dear..

    BalasPadam
  13. FARA : xde full mne dear..tu aktvt hjung minggu je. :)

    BalasPadam