MY PRINCES

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

31 Januari 2012

INFO KETIAK :p


Dari bancian ke atas 10 ribu pasangan yang berkahwin (sumber kajian MOHEMA -) hanya kira-kira 45% sahaja isteri yang tidur berbantalkan lengan suami selepas 3 tahun berkahwin. Dan hanya tinggal 21.7% sahaja isteri yang masih tidur berbantalkan lengan suami selepas 10 tahun usia perkahwinan.


Tahukah kaum isteri, bahawa hormon bau phero yang di rembes dari ketiak lelaki/suami boleh mengaktifkan hormon wanita/isteri hingga mereka merasa damai dan tenang. Sebenarnya hampir 65% bau badan lelaki/suami datang dari celahan ketiak dimana kelenjar phero paling aktif.



( ayat kat atas tu telah Liza copy paste dari blog lain)


Bagi Liza lah kan,memang Liza setuju 100%..tempat yang paling tenang,nyaman & damai utk melelapkan mata adalah di bawah ketiak suami.Selain boleh eratkan lagi hubungan suami isteri..tidur b'bantalkan lengan suami juga mampu buat kita tidur lena tapi pastikan ler en suami nyahkan bau yg x brp nk best d hidu t'lebih dahulu.Kalau ketiak bau mashammmm semacam mana nak lena tidur kita kannn,romantik2 jugak tapi kebersihan mesti di utamakan,kemesraan di dahulukan,ekekeke.. :P




Sekian,info tentang ketiak b'henti dulu setakat ni..sampai jumpa lg! daaaaaaaaa.. :D



18 ulasan:

  1. masa kekecik dulu suka tidur bawah ketiah abah jeje

    BalasPadam
  2. Cik abg x kasi. Lenguh katanya. Mcm mana?

    BalasPadam
  3. xsabaq nk kawen..hehe..gatey..^^

    BalasPadam
  4. MAMA ADAM : alahai..ckp kat cik bg tu,blh ler sekali sekala je.

    BalasPadam
  5. CIK NUR : kawen cepat2 yer yunk! :)

    BalasPadam
  6. Princess Nusy haha,nnt dah ada calon cpt2 kawen eh.. :P

    BalasPadam
  7. Hehehe... Lucu pun ada gak info ni..

    BalasPadam
  8. setuju sgt2...
    y penting mmg kasih syg tu erat sgt.

    BalasPadam
  9. KAK NAZ : hihi,ape lucunyer kak.. :)

    BalasPadam