MY PRINCES

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

23 Januari 2012

TENTANG FARAH LEE


Masa mula2 tahu berita tentang Ally Iskandar pilih seorang gadis yang bernama Farah Lee untuk di jadikan isteri,Liza t'tanya2..sape Farah Lee ni?bukan artis rasenyer sebab x penah dengar nama Farah Lee sebelum ni so Liza pun mulalah aktvt m'GOOGLE..n then jumpa pict ni..



Oooo,ni lah Farah Lee..memang cun habis n cute macam Ally jugak.Kat bawah ni ada sedikit info tentang Farah Lee..

* nama penuhnyer Nurfarahin Romli 
* baru b'umur 23 tahun
* pelajar malaysia yang kini belajar di korea
* asal dari Kampung Atas Tol, Kuala Terengganu. 
* dulu free hair but now dah b'tudung,sangat manis kan? :)
* ada blog sendiri..



Sekarang ni mereka dah pun sah b'gelar suami isteri..jom layan gambar nikah Ally & Farah..





Yang uniknyer tentang kisah cinta mereka..Ally & Farah x b'cinta sangat sebelum nikah dan kata mereka,cinta lepas nikah lebih indah..hihi,betul3x..itu Liza sokong 150%. Mereka juga akan lebih mengenali hati budi masing2 lepas nikah nanti,itu juga sesuatu yg sweet bagi Liza.Dan sejak nama Farah Lee ni di gembar gemburkan memang ramai yang tertarik dengan ciri2 muslimah yang ada pada Farah Lee,betul dia seorang yang cantik,manis,b'pelajaran,sopan dan kelihatan hampir sempurna tapi wahai pembaca wanita..sedarilah 1 perkara..

" Jika hati mula cemburukan tentang kelebihan wanita lain carilah dan lihatlah kelebihan yang ada pada diri sendiri.Mungkin kita x nampak kelebihan yg ada pada diri kita tapi percayalah setiap wanita ada kelebihan yang b'beza dan mungkin ada wanita lain di luar sana yang cemburu dengan diri kita yang kita sendiri pun x tahu apa kelebihan diri sendiri.Cemburu itu perlu untuk perbaiki diri kita ke arah yang lebih elok tapi cemburu itu biarlah b'pada2 agar tidak merubah diri kita yang original kepada plastik..dalam erti kata lain,x perlu b'pura2 @ cuba ubah diri kita untuk jd seperti orang lain kerana diri kita juga sangat special & unik.. :) "


14 ulasan:

  1. So sweet la Farah Lee nie...(^_^).Btol tuh...kita ada kelebihan diri kita sendiri yg dianugerahkn oleh Allah...

    BalasPadam
  2. YaYaNsMuM : hihi,farah lee mmg btl2 cantik..

    BalasPadam
  3. huhuwuwuw Farah Lee dgn Farah Aziz kan ke tak jauh..waaaa...

    BalasPadam
  4. NurFarah : hahaha,kannn..dekat2 dah tu..

    BalasPadam
  5. sedang mencari kelebihan diri sendiri..

    BalasPadam
  6. CIK AZEYA : yeszaaaa..mmg terbaik!

    BalasPadam
  7. sangat cute Farah Lee ni.. semoga mereka kekal sehingga hujung nyawa..:)

    BalasPadam
  8. Sgt sepadan kan diorg ni..kompem dpt anak putih2 dan chinese look..

    BalasPadam